Πινελιές στη διακόσμηση του σπιτιού σου

Διακοσμητικό Ριχτάρι Sketchy 521 της GOFIS HOME (135x180)

Ένας εύκολος οδηγός που θα σου δώσει έμπνευση και πινελιές στη διακόσμηση του χώρου σου!

Αν κουραστήκατε να βλέπετε το ίδιο σκηνικό στο σπίτι σας, η λύση βρίσκεται σε<μερικές πινελιές στη διακόσμηση, οι οποίες είναι αρκετές για να αναβαθμίσουν και να δώσουν έναν αέρα ανανέωσης στο σπίτι μας. Μικροαλλαγές και μερικές προσθήκες μπορούν να μεταμορφώσουν το χώρο μας έξυπνα και με στυλ και να τον γεμίσουν με καλή φρέσκια διάθεση.
Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές απλές ιδέες και deco items, αντλώντας έμπνευση από τις μεγαλύτερες τάσεις στη διακόσμηση.

Brighten it up με κουρτίνες

Ο καλύτερος τρόπος για να φέρετε το καλοκαίρι στο σπίτι σας είναι να επιλέξετε φωτεινά χρώματα και ανάλαφρα υφάσματα. Αλλάζοντας λοιπόν, τις κουρτίνες σας θα δώσετε “αέρα” και εαρινή διάθεση στο χώρο σας, κάτι που θα ανανεώσει εύκολα τόσο το σπίτι σας, όσο και εσάς.

Πινελιές στη διακόσμηση

Βρες όλες τις κουρτίνες

Χαλιά από γιούτα

Ένα από τα μεγαλύτερα trend στο interior design αυτή τη στιγμή είναι τα διακοσμητικά από φυσικά υλικά. Τα χαλιά από γιούτα μπορούν στη στιγμή να φέρουν ένα εξωτικό χαλαρωτικό στυλ σε κάθε δωμάτιο.

Πινελιές στη διακόσμηση

Βρες χαλιά γιούτα

Ψάθινα καλάθια

Τα ψάθινα καλάθια είναι μια καλή επιλογή για να γεμίσουν άδειες γωνίες στο σπίτι και να φέρουν γήινα χαλαρωτικά χρώματα στο σπίτι. Ομορφαίνουν στη στιγμή το χώρο και αποτελούν μια πιο οικολογική επιλογή σε σύγκριση με τα πλαστικά κουτιά για την αποθήκευση αντικειμένων.

Πινελιές στη διακόσμηση

Βρες ψάθινα καλάθια

Μαξιλάρια, πολλά μαξιλάρια

Τα μαξιλάρια είναι από αυτές τις μικρές λεπτομέρειες σε ένα χώρο που κάνουν τη διαφορά. Χαρίζουν χρώμα στο δωμάτιο και δημιουργούν μια πιο cozy ατμόσφαιρα. Πέρα από διακοσμητικά μαξιλαράκια για τον καναπέ και το κρεβάτι, μπορείτε να βάλετε και μαξιλάρες δαπέδου, που δίνουν στο χώρο μια πιο παρεΐστικη διάθεση.

Πινελιές στη διακόσμηση

Βρες διακοσμητικά μαξιλαράκια και μαξιλάρια δαπέδου

Διακοσμητικά πιάτα τοίχου

Μια πολύ φρέσκια πρόταση για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων είναι τα πιάτα τοίχου. Είναι η ιδανική επιλογή αν θέλουμε να ξεφύγουμε από την κλασική επιλογή του πίνακα και των κάδρων. Στο online shop Hometrends βρήκαμε διακοσμητικά πιάτα από 100% θαλάσσια φύκη, που θα χαρίσουν στυλ και μοντέρνο χαρακτήρα στο χώρο.

Πινελιές στη διακόσμηση

Βρες πιάτα τοίχου

Ριχτάρια

Ο καναπές είναι το βασικό και κεντρικό έπιπλο του σαλονιού. Επειδή είναι αδύνατο να αλλάζουμε συνέχεια καναπέ, ένα ριχτάρι μπορεί να φωτίσει και να ανανεώσει το σαλόνι μας πολύ εύκολα.

Πινελιές στη διακόσμηση

Βρες όλα τα ριχτάρια

Αλλάξτε τα σκεπάσματα του κρεβατιού

Ένας εύκολος τρόπος για να ανανεώσετε το υπνοδωμάτιο είναι να αλλάξετε σκεπάσματα και σεντόνια στο κρεβάτι. Μια επιλογή ιδανική για την εποχή είναι τα κουβερλί, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως σκέπασμα, αλλά και για να ομορφύνουν το χώρο. Προτιμήστε ανοιχτόχρωμους τόνους για πιο φωτεινό αποτέλεσμα.

Πινελιές στη διακόσμηση

Βρες όλα τα κουβερλί

Περισσότερη διακόσμηση και λευκά είδη μπορείς να βρεις στο Hometrends

Πηγή: https://www.yang.gr/