Ο πελάτης έχει κάθε δικαίωμα να επιστρέψει ένα προϊόν εντός 14 ημερών από την ημ/νία παραλαβής του, εφόσον αυτό δεν τον ικανοποιεί ή είναι ελαττωματικό και να ζητήσει την αντικατάστασή του ή την επιστροφή των χρημάτων του (επιστρέφεται η καθαρή αξία του ποσού του προϊόντος, χωρίς τα μεταφορικά έξοδα).

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
1. Το προϊόν πρέπει να έχει αγοραστεί αποκλειστικά από το HOMETRENDS.
2. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Θα πρέπει:

  • Να μην έχει πλυθεί
  • Να μην έχει χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο ή φορεθεί
  • Να έχει όλα τα ταμπελάκια του και
  • Να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ/ΑΛΛΑΓΗ σε:

  • Μαξιλάρια ύπνου ή θηλασμού
  • Προϊόντα ειδικής παραγγελίας όπως μοκέτες, χαλιά σε επιθυμητές διαστάσεις, ελαστικά καλύμματα καρέκλας/πολυθρόνας/καναπέ κ.α
  • Προϊόντα Ξενοδοχειακού Ιματισμού

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Α. Σε περίπτωση επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος ή λάθους προϊόντος στην παραγγελία σας

1. Επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά ή στο [email protected] για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.
2. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος είναι απαραίτητο να μας στείλετε φωτογραφία του είδους στο [email protected] ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα και να επιβεβαιώσουμε με την κατασκευάστρια εταιρεία την αποδοχή της επιστροφής.
3. Εφόσον επιβεβαιώσουμε, συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή και αποστέλλετε το δέμα με ΕΛΤΑ courier και χρέωση παραλήπτη.
4. Το κατάστημά μας προχωράει σε αντικατάσταση του το συντομότερο δυνατόν.
5. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, επιστρέφονται εντός 5 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή σε λογαριασμό τραπέζης που εσείς θα μας υποδείξετε ή θα πιστωθούν στην πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή paypal σύμφωνα με τον τρόπο πληρωμής της παραγγελίας.

Β. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν επειδή αλλάξατε γνώμη, και εφόσον πληρούνται οι ανωτέρω όροι επιστροφής, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία επιθυμείτε, τα έξοδα μεταφοράς σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι το HOMETRENDS και καταβάλλονται τη στιγμή της παράδοσης του δέματος στην εταιρία ταχυμεταφοράς.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή του προϊόντος με τα ΕΛΤΑ courier και χρέωση παραλήπτη. Η μετέπειτα χρέωσή σας θα είναι 5 ευρώ, ανεξαρτήτως όγκου προϊόντος.
Και σε αυτή την περίπτωση ισχύουν τα ακόλουθα:
1. Επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά ή στο [email protected] για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.
2. Συσκευάζετε το προϊόν μαζί με την ταμειακή απόδειξη ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή και αποστέλλετε το δέμα με ΕΛΤΑ courier και χρέωση παραλήπτη (η μετέπειτα χρέωσή σας θα είναι 5 ευρώ).
3. Σε περίπτωση που επιθυμείτε νέα αποστολή προϊόντος, η αποστολή επιβαρύνει τον πελάτη με χρέωση 5€ ανεξαρτήτως ύψους και όγκου παραγγελίας.
4. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, επιστρέφεται εντός 5 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή η καθαρή αξία του ποσού του προϊόντος, χωρίς τα μεταφορικά έξοδα της αρχικής παραγγελίας και εφόσον έχουν παρακρατηθεί 5€ (έξοδα επιστροφής που έχει χρεωθεί το HOMETRENDS) σε λογαριασμό τραπέζης που εσείς θα μας υποδείξετε ή θα πιστωθούν στην πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή paypal σύμφωνα με τον τρόπο πληρωμής της παραγγελίας.