Ο πελάτης έχει κάθε δικαίωμα να επιστρέψει ένα προϊόν εντός 14 ημερών από την ημ/νία αγοράς του, εφόσον αυτό δεν τον ικανοποιεί ή είναι ελαττωματικό και να ζητήσει την αντικατάστασή του ή την επιστροφή των χρημάτων του (επιστρέφεται η καθαρή αξία του ποσού του προϊόντος, χωρίς τα μεταφορικά έξοδα).

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση με όλα τα ταμπελάκια πάνω στην συσκευασία του η οποία δεν θα πρέπει να είναι κατεστραμμένη. Να μην έχει πλυθεί ή φορεθεί. Θα πρέπει να επιστρέφεται με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα που το συνόδευαν π.χ. απόδειξη Λιανικής πωλήσεως. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ιδιαίτερα τα μαξιλάρια ύπνου για προστασία της υγείας του καταναλωτή δεν αλλάζονται για κανένα λόγο. Επίσης σε προϊόντα ειδικής παραγγελίας (όπως μοκέτες σε επιθυμητές διαστάσεις, ελαστικά καλλύματα καρέκλας/πολυθρόνας/καναπέ κ.α.) δεν είναι αποδεκτή η αλλαγή/επιστροφή τους.

Σε περίπτωση επιστροφής παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 211 4022698 για να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αποστολής σε εμάς του προϊόντος. Το HOMETRENDS αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής ΜΟΝΟ σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση επιστροφής τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.