Αποστολή με Εταιρία Ταχυμεταφορών
Η παραγγελία σας αποστέλλεται με την εταιρία ταχυμεταφορών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, ΕΛΤΑ COURIER (Πόρτα-Πόρτα), COURIER CENTER. Η χρέωση για αγορές έως €40,00 είναι €3,00. Για αγορές από €40,00 και άνω η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ (εντός Ελλάδας). Παραγγελίες μεγάλου όγκου δύναται να αποστέλλονται συστημένες μέσω ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ εταιρείας ή ΕΛΤΑ (κατόπιν συννενοήσεως). / Παραγγελίες με παράδοση στο  ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ αποστέλλονται μόνο με έξοδα παραλήπτη (κατόπιν συννενοήσεως). / Παραγγελίες Ξενοδοχειακού Ιματισμού ΔΕΝ αποστέλλονται με τρόπο πληρωμής «Αντικαταβολή» και επιλέγουμε κατά περίπτωση μεταφορική εταιρεία για την αποστολή τους. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη κατόπιν συνεννόησης.

Παραλαβή από το Κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε ο ίδιος την παραγγελία σας από το κατάστημα μας, αφού επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας προκειμένου να διασφαλισθεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων της παραγγελίας σας.

Χρόνος Παράδοσης
Οι παραγγελίες που υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως τις 14:00 αποστέλλονται από εμάς την ίδια μέρα. Παραγγελίες που υποβάλλονται μετά τις 13:00 αποστέλλονται από εμάς την επόμενη εργάσιμη μέρα (εκτός Σαββάτου και Κυριακής), εφόσον τα προϊόντα που έχετε επιλέξει φέρουν την ένδειξη «Άμεσα Διαθέσιμο». Σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία σας θα αποσταλεί την ημέρα που θα παραλάβουμε τα προϊόντα σας. Αν και η διαθεσιμότητα των προϊόντων ενημερώνεται καθημερινά, το HomeTrends δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που οι προμηθευτές του δεν έχουν ενημερώσει εγκαίρως για έλλειψη ή κατάργηση των προϊόντων τους. Στην περίπτωση αυτή το HomeTrends θα επικοινωνήσει μαζί σας για τον χρόνο νέας παραλαβής του προϊόντος που επιλέξατε εφόσον είναι σε προσωρινή έλλειψη. Εάν το προϊόν εκ παραδρομής δεν ανακοινωθεί από εμάς ότι βρίσκεται σε έλλειψη, το HomeTrends θα επικοινωνήσει μαζί σας για τη παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας σας με άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχετε καταβάλλει.