Αποστολή με Εταιρία Ταχυμεταφορών
Η παραγγελία σας αποστέλλεται με την εταιρία ταχυμεταφορών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, ΕΛΤΑ COURIER (Πόρτα-Πόρτα), COURIER CENTER. Η χρέωση για αγορές έως €40,00 είναι €3,00. Για αγορές από €40,00 και άνω η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ (εντός Ελλάδας). Παραγγελίες μεγάλου όγκου δύναται να αποστέλλονται συστημένες μέσω ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ εταιρείας ή ΕΛΤΑ (κατόπιν συννενοήσεως). / Παραγγελίες με παράδοση στο  ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ αποστέλλονται μόνο με έξοδα παραλήπτη (κατόπιν συννενοήσεως). / Παραγγελίες Ξενοδοχειακού Ιματισμού ΔΕΝ αποστέλλονται με τρόπο πληρωμής «Αντικαταβολή» και επιλέγουμε κατά περίπτωση μεταφορική εταιρεία για την αποστολή τους. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη κατόπιν συνεννόησης.

Παραλαβή από lockers της BOX NOW.
Για προπληρωμένες παραγγελίες μπορείτε να επιλέξετε παραλαβή από θυρίδες της BOX NOW. Βρίσκονται τοποθετημένες σε εξωτερικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα (1.600+ σημεία) με εύκολη πρόσβαση όλο το 24ωρο και σας δίνουν τη δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας σε ώρα που εσείς επιθυμείτε.
Τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε:

  1. Επιλέξτε την BOX NOW ως τρόπο παράδοσης στο check out (η επιλογή θα εμφανιστεί εφόσον η παραγγελία σας περιλαμβάνει προϊόντα που μπορούν βάσει όγκου να τοποθετηθούν στις θυρίδες).
  2. Επιλέξτε στο χάρτη το BOX NOW Locker που σας εξυπηρετεί.
  3. Μόλις παραδοθεί η παραγγελία σας στο Locker που έχετε επιλέξει, λαμβάνετε ένα μήνυμα στο κινητό σας με τον αριθμό PIN που θα χρειαστεί να πληκτρολογήσετε στο locker για να ανοίξει η θυρίδα σας.

Η παραγγελία παραμένει διαθέσιμη για παραλαβή, για 48 ώρες από τη στιγμή που θα λάβετε την ενημέρωση στο κινητό σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας μέσω της ιστοσελίδας της https://boxnow.gr/
*Σε περίπτωση που η παραγγελία για όγκο που δεν μπορούμε να προβλέψουμε δεν είναι εφικτό να τοποθετηθεί σε θυρίδα, επιλέγουμε αποστολή με εταιρεία courier κατόπιν συννενόησης με τον πελάτη.

Παραλαβή από το Κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε ο ίδιος την παραγγελία σας από το κατάστημα μας, αφού επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας προκειμένου να διασφαλισθεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων της παραγγελίας σας.

Χρόνος Παράδοσης
Οι παραγγελίες που υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως τις 14:00 αποστέλλονται από εμάς την ίδια μέρα. Παραγγελίες που υποβάλλονται μετά τις 13:00 αποστέλλονται από εμάς την επόμενη εργάσιμη μέρα (εκτός Σαββάτου και Κυριακής), εφόσον τα προϊόντα που έχετε επιλέξει φέρουν την ένδειξη «Άμεσα Διαθέσιμο». Σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία σας θα αποσταλεί την ημέρα που θα παραλάβουμε τα προϊόντα σας. Αν και η διαθεσιμότητα των προϊόντων ενημερώνεται καθημερινά, το HomeTrends δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που οι προμηθευτές του δεν έχουν ενημερώσει εγκαίρως για έλλειψη ή κατάργηση των προϊόντων τους. Στην περίπτωση αυτή το HomeTrends θα επικοινωνήσει μαζί σας για τον χρόνο νέας παραλαβής του προϊόντος που επιλέξατε εφόσον είναι σε προσωρινή έλλειψη. Εάν το προϊόν εκ παραδρομής δεν ανακοινωθεί από εμάς ότι βρίσκεται σε έλλειψη, το HomeTrends θα επικοινωνήσει μαζί σας για τη παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας σας με άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχετε καταβάλλει.