ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΣΠΙΤΙ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΣΠΙΤΙ 1

Βάλτε περισσότερο φως στους αγαπημένους σας χώρους.

Το φως παίζει σημαντικό ρόλο στην διακόσμηση του σπιτιού. Ένα φωτεινό σπίτι δημιουργεί μια ανάλαφρη αίσθηση τόσο στο περιβάλλον όσο και στο μυαλό μας, και γι’ αυτό το λόγο έχουμε ετοιμάσει μερικές εύκολες συμβουλές που θα κάνουν το σπίτι σας να είναι πιο φωτεινό και ακόμα πιο φιλόξενο.

Και μιας και το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και ο ήλιος βρίσκεται ψηλά στον ουρανό, δεν υπάρχει ανάγκη να ψάχνετε για έμπνευση οπουδήποτε αλλού παρά από την ίδια την φύση.

Επιλέξτε το λευκό

Είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζετε ήδη ότι όσο πιο λευκό είναι κάτι τόσο πιο ‘ελαφριά’ αίσθηση έχει – Ένα λευκό τραπεζομάντιλο θα φωτίσει αμέσως την τραπεζαρία σας, ενώ τα κλασικά λευκά σεντόνια θα δώσουν στην κρεβατοκάμαρά σας μια καλοκαιρινή αύρα . Στο μπάνιο, επιλέξτε λευκά αξεσουάρ – πετσέτες, θήκες και καλάθια για προϊόντα μπάνιου, ράφια κτλ. Μην διστάσετε να διαλέξετε λευκά αξεσουάρ ακόμα και αν έχετε σκούρο εσωτερικό διάκοσμο – η αντίθεση θα κάνει τα αξεσουάρ να ξεχωρίσουν ακόμα περισσότερο.

Επιλέξτε ουδέτερα και γήινα χρώματα

Όσο όμορφο και αν φαίνεται, ένας εντελώς λευκός χώρος μπορεί να είναι δύσκολο να διατηρηθεί. Γι ‘αυτό προτείνουμε να ταιριάξετε το λευκό με άλλα ουδέτερα, είτε πρόκειται για ζεστούς γήινους τόνους είτε για ψυχρότερους γκρίζους – και οι δυο επιλογές είναι εξίσου υπέροχες. Θα βοηθήσουν να διατηρηθεί η φωτεινότητα του χώρου ενώ είναι επίσης εύκολο να κάνετε διάφορους συνδυασμούς , βοηθώντας έτσι να δημιουργηθούν διαφορετικές «διαθέσεις» μέσα στο σπίτι σας.

Παίξτε με ένα pop χρώμα

Ένας χώρος γεμάτος ουδέτερα χρώματα μπορεί εύκολα να αναβαθμιστεί με μερικές φωτεινότερες πινελιές. Θυμηθείτε ότι οι ανοιχτότερες αποχρώσεις θα αναδείξουν αμέσως τον χώρο σας, οπότε σκεφτείτε καλά ποιο χρώμα θα θέλατε να βλέπατε στο χώρο σας. Επίσης, είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους να πειραματιστεί κανείς και να φέρει κάποια ζωντάνια σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο!

Αφήστε το φως να μπει μέσα!

Φυσικά, το φως είναι το πιο σημαντικό. Προσπαθήστε να μπαίνει όσο το δυνατόν περισσότερο φυσικό φως στον χώρο σας, διασφαλίζοντας ότι τίποτα δεν εμποδίζει το δρόμο του πάρα πολύ. Μην βάζετε τεράστια, βαριά έπιπλα δίπλα στα παράθυρά σας και επιλέξτε ανοιχτόχρωμες κουρτίνες που θα παρέχουν αρκετή προστασία της ιδιωτικής σας ζωής ενώ ταυτόχρονα θα σας επιτρέπουν να απολαύσετε όλες τις φυσικές ακτίνες του ήλιου.